

MOTOAMERICA THREE DAY TWO TWINS CUP RACES PROVISIONAL COMPETITION SCHEDULE

Friday

8:30 am Track Inspection

9:00 am – 9:35 am Twins Cup Practice 1 (35 min)

9:45 am – 10:20 am Liqui Moly Junior Cup Practice 1 (35 min)

10:30 am - 11:10 am Supersport Practice 1 (40 min)

11:20 am – 12:05 pm Superbike Qualifying Practice 1 (45 min)

1:00 pm - 1:35 pm Twins Cup Qualifying 1 (35 min)

1:45 pm - 2:20 pm Liqui Moly Junior Cup Qualifying 1 (35 min)

2:30 pm - 3:10 pm Supersport Qualifying 1 (40 min)

3:20 pm - 4:05 pm Superbike Qualifying Practice 2 (45 min)

4:15 pm- 4:50 pm Stock 1000 Practice 1 (35 min)

Saturday

7:30 am Track Inspection

8:00 am - 8:30 am Stock 1000 Practice 2 (30 min)

8:40 am – 9:10 am Liqui Moly Junior Cup Qualifying 2 (30 min)

9:20 am – 9:50 am Twins Cup Qualifying 2 (30 min)
10:00 am - 10:25 am Superbike Free Practice 3 (25 min)
10:35 am – 11:05 am Supersport Qualifying 2 (30 min)

11:15 am - 11:30 am Superpole (15 min)

11:40 pm - 12:10 pm Stock 1000 Qualifying 1 (30 min)

1:10 pm Liqui Moly Junior Cup Race 1

2:00 pm Supersport Race 1
3:00 pm Superbike Race 1
4:00 pm Twins Cup Race 1

Sunday

8:30 am Track Inspection

 9:05 am - 9:20 am
 Twins Cup Warm Up (15 min)

 9:55 am - 10:10 am
 Supersport Warm Up (15 min)

 10:20 am - 10:35 am
 Superbike Warm Up (15 min)

 10:50 am - 11:25 am
 Stock 1000 Qualifying 2 (35 min)

 1:10 pm
 Liqui Moly Junior Cup Race 2

2:00 pm Supersport Race 2
3:00 pm Superbike Race 2
4:00 pm Stock 1000 Race
4:45 pm Twins Cup Race 2



